#ПОТкаст

Музика

#ПОТкаст x TRAP DA FUCK UP епизода 05

Петтата епизода на #ПОТкаст е тука после подолга пауза и е јака како петка, но слушнете ја на ПИРЕЈ у лер. Овојпат концептот е малку сменет и во ова специјално…
повеќе...
Останато

#ПОТкаст епизода 04

По двонеделно чекање четвртата епизода на #ПОТкаст е тука! Најпрво да ја објасниме егзекутивната одлука за промена на терминот. Отсега па натаму ПОТкаст ќе излегува во понеделник наместо во недела,…
повеќе...
Scroll Up